Reptes 2010

Com sempre que arriben aquestes dates, un acostuma a fer balanç de l'any que està a punt de finalitzar i comença a barruntar a propòsit dels reptes i objectius per l'any que encetarem en uns dies.

En el meu cas m'agrada que tant el balanç com els reptes siguin generals, no només circunscrits a algun àmbit concret. Es a dir, tant el balanç com els objectius han de ser a nivell personal, profesional, esportiu, intelectual i moral... O sigui, qüasi res!!!!

Aquesta generalitat l'aplico no només al nombre d'ámbits, sinó als objectius i balanços de cada àmbit. Es a dir, no m'agrada concretar massa i, per tant, la valoració de l'any en curs i els objectius per l'any vinent han de ser prou generals i flexibles perque pugui sentir-me còmode amb ells i pugui, també, evitar frustracions innecessàries.

No entraré en el balanç del 2009, en cap àmbit (almenys en aquest post), i només comentaré quins seran els principals objectius esportius pel 2010:


Com veieu, un objectiu per la primera meitat de temporada i un altre per la segona meitat. A part d'acabar-les no em plantejo res més... Bé, sí... Gaudir-les!!!!!!! No cal dir que hi haurà molts més reptes, curses, sortides, etc... Però m'agrada improvitzar!!!! Per cert, estic obert a compartir objectius, reptes i qualsevol animalada, bestiessa o bretolada.

Salut!

Comentarios

Malfieten ha dicho que…
Els 2 reptes hem semblen interessantíssims, jo els tenia a l'agenda però treballo els 2....merda !
Ens veiem en altres mogudes.

BONES FESTES !
Raül ha dicho que…
Així m'agrada Isma!
Però t'oblides del patiment en cursa. Això trempa molt.
Vine amb els Koala's que et prepararem per ultres, gincanes, raids i el que calgui!
Bon Nadal!
Isma ha dicho que…
Albert no pateixis... serà per reptes! Bon Nadal!
Raül cada dia veig més clar que esteu ben sonats... Tot i que jo no és que estigui gaire cuerdo tampoc! És una proposició indecent això de venir amb els Koalas? Bon Nadal a la fauna Koalí!

Entradas populares