III Marxa del Montserratí

Aquest cap de setmana, diumenge, he fet la segona cursa "oficial" de la temporada, la III Marxa del Montserratí... Bé, no era una cursa, era una marxa no competitiva, jeje, però tan se val, el cas és que havies de pagar i et donàven un número (no un pitrall, sino una tarjeta que t'anaven perforant a cada control).

De bon matí he passat a buscar al sergi78 que estava el tio en pantaló curt a 0 graus esperant-me... A les 8:00 erem a Esparraguera on hem coincidit amb el ramon c i la M.Prat... poc després ha aparegut en jballesta i apa, cap a esmorçar que falta gent! Hem fet petar la xerrada mentres en sergi78 s'afartava amb el mega-croissant de xocolata (sort que li han posat 3 al final), al poc ha arribat en kiskejr i ja hem de sortit per "adecentarnos", a la sortida del bar trobem a vtorres que ens espera. A la sortida a xerrar amb el Manolito, Carles Martorell, guido, CarlosRubi, ... A punt de sortir veix al vikingote que em diu que ha pujat amb la su2103 però no la veig abans de sortir... Llàstima.

Total ens donen la sortida i ens enganxa al CarlosRubi, al kiskejr, al vtorres i a mi mateix en mig dels caminaires... si es de ser inútiles!!!! Total que en CarlosRubi i jo hem d'anar avanaçant com podem i perdem una mica de temps.

Al principi el deixo fer al CarlosRubi que per mi va un pel ràpid... Anem fotent-nos atxasos, sobretot a les primeres baixades... Agafem la pista que condueix al primer control on intento deixar-lo fora de combat a base de cops de colze però res, el tiu aguanta.

Poc després continua pujant per pista i ja veig que flaqueja una mica i ens posem a caminar, després ve un corriol quasi pla on començo a marxar i després un altre cop pista que es posa dreta o ja el deixo del tot! Arribo al segon control i encara em queda una mica de pujada, arribo a dalt sencer i comença una baixada o vaig a tota castanya!!!!! M'imagino que la Mireia no deu anar lluny i efectivament l'enganxo cap al km 9 i ja em quedo amb ella...

Arribem al tercer control després d'unes baixadetes maques per corriol (tot i que curtes) i ja encetem l'última gran pujada fins a Collbató. La Mireia m'ha dit que encara no habia caminat cap troç i que en aquesta última pujada segur que caminaria, que era dura... La pujada la fem bé, caminant a estones però a bon ritme i no em sembla tan dura...

Arribem a Collbató i, sorpresa, encara estàn el Koala, el Martox i la Cristina animant!!!!


Jo amb cara de patiment i la Mireia com si res

Poso cara d'esforç i, apa, cap al castell... Pujada potent però molt curta que fem suau perque hi ha un home amb pals que no ens deixa pasar... millor! Com sempre, a la baixada la Mireia es llança com una posesa fins a la carretera... Sort que la baixada és curta, com baixa la noia!!!! Després toca falsa pujada per pista que se'm fa llarga fins que ja agafem un corriol que planeja i per fi baixada fins a Esparraguera... Anem molt bé de temps i ja agafem un ritme d'entre 4:30 i 5:00 durant uns 4 o 5 km i arribem amb un temps de 2h 09'!!!!

Millor temps del que m'esperava, crec que tinc a tocar les 2 hores!!!! I molt bones sensacions. Quasi tothom ha millorat marca... La gent progressa adecuadament!!!! Moltes felicitats a tots!

A l'arrivada, com sempre, canvi d'impressions, cervessa, entrepà... ah! I per fi he conegut a la su2103!!!

Salut!

Comentarios

Cristina ha dicho que…
Isma! Enhorabona per la cursa, ai! marxa no competitiva, et vaig veure molt bé després del tros de carretera, com pujava!

Pensa que tothom coneixia els Koales i ells no coneixien a ningú, per tant els afortunats que veu ser animats i fotografiats pels Koales ereu l'enveja dels demés corredors!!!!!

Ànims i fins aviat!
Isma ha dicho que…
Cristineta! Ets una màquinaaa!!!!
Per sort, quant vaig pasar per allà era quan em trobava millor! jeje
Per cert, et rectifico, els koales son l'enveja de tots i afortunats de ser saludats per mi!!!!! jajajaja
Cristina ha dicho que…
Tens tota la raó Isma, sense la teva benedicció els Koales no serien RES!!! jejejee
Raül ha dicho que…
Que bé ens ho passem, no???
jejeje

Sensacional com anaves Isma per aquella carreterota. I la foto com fent ganyotes no té preu.

Vinga a seguir fent l'animaló salvatge per corriols, bicicles, piscines i demés llocs on es suï!
Isma ha dicho que…
Si Raül... Gràcies per la foto!!!! ;)
No pateixis que seguirè fent l'animalò tant com pugui!!! jeje... Com va el genoll, ha reaccionat després de la matxacada que li vas fotre per montserrat?
salut!

Entradas populares