Aturada tècnica...

Després del disabte 21 de novembre que no he fet ni un km (corrents s'enten!). No estic lesionat, ni tocat, ni carregat... Almenys físicament!!!! Sembla que el clímax asolit aquell dia m'ha deixat una mica amb una sensació com de buidor.

Aquest cap de setmana m'he plantejat sortir tant disabte com diumenge, i tots dos dies m'he quedat a caseta calentó... I no tinc gaire clar quina és la causa.

Em feia mandra sortir sol? M'afecta el fred? Es tracta de quelcom més intern?

En tot cas un s'ha de moure per sensacions, i no només a l'hora de sortir a còrrer per la muntanya, i les sensacions no m'han impulsat a trescar des del dia 21... Que hi farem!

Comentarios

Xavier Martorell ha dicho que…
Donçs molt ben fet, jo crec que si pots 'afluixar' sense remordiments ni extranyesa aleshores has assolit un grau de perfecció molt altet, yo estoy en ello :)
Mireia Batlle ha dicho que…
El Montgròs ho posarà tot a "puestu".

Genial, jo em sento genial corrent només quan em ve de gust i assaborint cada instant de la vida...m'ha acostat arribar fins aquí, ha estat un gran aprenentatge...

una abraçada!
Isma ha dicho que…
Xavier, home, tant com grau de perfecció molt altet no sé si diria!!!! Jo també "estoy en ello"...
Mireia, tu si que estàs assolint un grau de perfecció molt altet!!!! Me'n alegro molt de veritat!!! I en quant al Montgrós... En tinc moltes ganes però hi ha molt que posar a "puestu"!!!! ;)
Raül ha dicho que…
Crec q tens un perfil de Koala's TEam sensacional...
Només s'ha de córrer quan ve de gust. Si a casona estàs bé q corrin els altres ;)

Entradas populares