Entrenillo Mitja Marató de la Vall del Congost

Aquest diumenge m'he llevat a les 4:30 de matí (sí, heu llegit bé, 4:30!!!!) per anar a fer un entrenillo a Aiguafreda amb una bona colla de sonats. La qüestió era tastar els canvis en el nou recorregut de la Mitja de la Vall del Congost, que prometien ser mooolt divertits.

Sortiem a les 6:00 de la matinada, negra nit, amb frontals (vaig estrenar el meu flamant led senser H7) i amb un fred que pelava (-5 ºC). Erem 8 valents amb dos guies de luxe, la Mireia (mireiads) i l'Esteve (Avi Mena), que van aconseguir dur-nos a bon port amb només un parell de vacil.lacions.

Abans de nosaltres, concretament a les 5:30, havien sortit un altre grupet de "gruixuts" als que intentariem atrapar (i que no vàrem aconseguir fer-ho) i darrera nostre, a les 7:00, sortien els "palillos" disposats a donar-nos caça, cosa que només va aconseguir un d'ells, en Jaume (guido).

La veritat és que fins que no es va fer de dia anava una mica perdut i només m'ha quedat la impressió de que no hi ha ni un troç pla, o puja o baixa, i molt! Quant es feia de dia arribavem al punt més alt, on hi havia bastanta neu!!!

Després molta baixada, on ens va atrapar en Jaume, que anava com una bala, fins a l'última pujada dura (el paraiso), que deu-n'hi-do!!!! Finalment "sprint" fins al bar-restaurant "el desmai", on vàrem fer una S.T. fantàstica (me l'havia guanyat!!!)

Una bona S.T.

Recuperant forces

Finalment 4 hores 15 minuts que em van deixar tobet, tobet!!! Però molt satisfet!!! Això sí, em sembla que, o molt canvia el meu estat físic, o la marató haurà d'esperar al 2011!!!!

Comentarios

Raül ha dicho que…
Espero veure't a la sortida crack!
I q et vinguin a buscar pq si et costava caminar a St Llorenç aquí fliparàs jejeje
Salut i pota!!!!!!!
Isma ha dicho que…
Koalita! Llàstima no veure't diumenge trescant per la Vall del Congost! A la sortida o a l'arribada dle dia de la cursa m'hi veuràs... Però de la mitja!!! A menys que Maria em deixi entrenar una mica més!
Salut màquina i felicitats per l'ultra del Ter!

Entradas populares