Pupas...

Como os dije en alguna entrada anterior, me gusta correr por la montaña... peeeero, para mi desgracia y desánimo, llevo un mes parado por culpa de una tendinitis en la cara externa de la rodilla derecha que se resiste a desaparecer.

Esta dolencia, tozuda como ella misma, dio al traste con uno de mis objetivos para este 2008, la "III Cursa Montserrat Nord", que no tuve más remedio que seguirla a través del foro de www.corredors.cat. Por cierto, desde aquí felicito a todos los valientes que se atrevieron con la canal de Sant Jeroni! Y en especial a Tenzing, o sea, Just Sociats, que aunque no pudo reeditar la victoria que pasó a manos de Ricard Hierro, paisano, consiguió una estratosférica segunda posición.

En todo caso, no es tiempo de más lamentaciones ya que tenemos aquí el 2009, lleno de objetivos que cumplir!!! De momento, para ir animándome, ya he añadido un par:

  • La Cursa d'alta muntanya de Berga
  • Completar mi primera maratón

Quizás en otro post os cuente algo más de estos dos objetivos... que no son moco de pavo! ;)

Salut!


Comentarios

Malfieten ha dicho que…
Ei cuida't !!!

Jo també tinc a l'agenda la Cursa de Berga... a veure com hi arribem.
Xavier Martorell ha dicho que…
Cuidat mooolt noi ! Jo també estic fent calendari, de segur que coincidim.
Isma ha dicho que…
Hola nois... No us penseu pas que us he abandonat, eh? Al 2009 penso tornar amb força!
Per cert Xavier estaré al tanto de la publicació de la teva agenga al teu blog! ;)
Albert, segur que ens trobarem abans però en tot cas allà ens veurem també!
Luigi ha dicho que…
Hola Isma,

En Xavier ja em va informar que estaves al "dique seco"

Vaja, em sap greu.

Jo solia patir bastant de tendinitis, associades a un sobrepes. Al final, no deixava pas d'estar sense moure'm, seguia almenys caminant i feia entrenaments suaus (30 min). I sobretot, estiraments (encara que es fa pesat si no surts a córrer...).

Aquest 2008 m'he posat ferm i he perdut 7-8 kgs: adéu-siau sobrecàrregues, tendinitis i altres malúries. Amb el mateix esforç, faig millors marques i sobretot, m'ho passo molt més bé i recupero més ràpid.

Vinga, cuida't i ens veiem aviat

Lluís
Isma ha dicho que…
Hola Lluís!
Gràcies pels consells... Jo soposo que no deu ser culpa del sobrepés, més aviat crec que és d'un aument massa sobtat en la intensitat dels entrenos (i curses competitives). En tot cas el que si està clar és que em fata fer molts estiraments!!!!
Salut i ens veiem!!!

Entradas populares